Anja, eigenaresse Craftgarden   Lysanne medewerker craftgarden   

   Amber, medewerker craftgarden

Ons Team

Wat mogen we blij zijn met zo'n creatief team, wil je meer weten over onze teamleden? Klik dan eens op de foto, dan weet je precies waarom het teamlid een aanwinst is voor ons bedrijf.

Hoe het begon

In maart 2013 starten we met het verkopen van hobby materialen van uit huis. Alle producten liepen zo hard dat het werk vanuit huis niet meer haalbaar was, de dozen stapelde op tot zelfs onze slaapkamers. Dit was niet meer een prettige manier van werken, dus gingen we opzoek naar een nieuwe ruimte welke we ibegin 2014 n Son hebben gevonden. In April 2014 opende wij de deuren van onze winkel.

Een gezellige winkel aan een leuk pleintje, vanuit de winkel kijken we op het marktplein, en terassen. Nu in de zomer staan er overal vrolijke plantenbakken en dit geeft de winkel een nog gezelligere sfeer.

Voor de deur is er voldoende plaats om te parkeren.

De winkel is gevuld met allemaal hobby artikelen, van decoupage (deco patch) tot schilder materialen , doosjes en andere figuren om te bewerken, klei, kralen, lintjes  en stoffen.... van alles hebben we wel wat.

Naast het werken in de winkel, hebben we ook de online webwinkel. Een hoop werk om te verzetten, maar omdat we een doelstelling hebben gesteld werken we de vele uren met liefde.

Elke euro die verdient wordt blijft in het bedrijf om op die manier zo snel mogelijk te groeien en onze toekomt droom te behalen.

Onze droom

Onze toekomstdroom heeft betrekking op het basisprincipe dat elk kind er mag zijn. Als ons bedrijf voldoende groei heeft doorgemaakt en stabiel genoeg is om iets terug te kunnen geven aan de maatschappij, willen wij ons inzetten om tienermoeders de mogelijkheid te geven haar kind te houden én een toekomst op te bouwen door werk, opleiding en andere activiteiten binnen ons bedrijf. Zodat die kinderen er ook mogen zijn!

Om dit te kunnen behalen hebben we uw/jouw enthousiasme nodig!

 

© 2010 - 2021 Craftgarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel