Verzendinformatie en Levertijd.

Levertijd

Als je een bestelling plaatst op een door de weekse dag  en deze via ideal betaald, dan zullen wij onze best doen deze zo snel mogelijk  aan jou te verzenden. Bestellingen betaald via vooraf overmaken zullen na ontvangst van de betaling worden verzonden. Wordt de betaling in het weekend ontvangen, dan zal de bestelling vanaf maandag op volgorde van binnen komst worden behandel.. (zie hier onder)

 

Je krijgt van ons een melding wanneer we het pakketje klaar staat voor verzenden. Op het moment dat je een bericht krijgt dat de zending klaar staat om verzonden te worden dan wordt je pakketje verzonden bij de eerste mogelijkheid om dit pakketje aan te bieden bij het postkantoor. Komt dit berichtje voor 17:00 uur dan zal het dezelfde dag nog aangeboden worden op het postkantoor. Komt de melding na 17:00 uur dan zal deze over het algemeen met de zending van de volgende dag mee gaan.

In het weekend wordt de post niet opgehaald bij ons op het postkantoor, dit zal pas op maandag gebeuren. Krijg je een melding dat je pakketje klaar staat voor verzenden in het weekend dan zal deze maandag worden aangeboden bij de post.

Pakket zendingen worden verzonden met PostNL, deze kun je de eerste werkdag na verzenden verwachten.

Brievenbus zendingen zullen meestal de eerst volgende werkdag bezorgt worden, hiervoor zijn we afhankelijk van de dienstverlening van PostNL.

Houdt er rekening mee dat in de meeste plaatsen post NL  op maandag niet meer de post bezorgen.

Maandag is de "stenen" winkel gesloten zodat we dan zoveel mogelijk orders kunnen verwerken. Dinsdag tot zaterdag is onze "stenen winkel open en kun je dan langs komen om al onze spulletjes te bekijken, voelen en te kopen.

Elke order willen we zo snel mogelijk de deur uit doen, maar we hanteren wel de volgorde van binnen komst. Elke klant is immers even belangrijk en heeft even veel haast. Wij kunnen door de grote order stroom niet voorkomen dat er een oplopende levertijd is. Wij proberen alles binnen 2 werkdagen te verzenden, houdt wel rekening dat de de post ook nog een dag levertijd heeft!

Verzendkosten:

Nederland:

Brievenbus zending : €2,95 

Pakketpost:  €6,95

Boven € 45,= nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Belgie, Great Brittain, andere EU landen.

Wij verzenden naar het buiteland alleen in pakket post, de tarieven hiervan zijn:

Pakket post tot 2 kilo: 12,95 (volgens tarief van tnt post)

Pakket post 2-10 kilo: 25,00 (volgens tarief tnt post)

De verzendkosten omvatten de handelings kosten, transactie kosten en portokosten en uiteraard een goede stevige envelop. Mocht je veel bestellen en de portokosten zijn veel hoger, dat maakt niets uit, wij nemen het te veel voor onze rekening, de brievenbus zending zal €2,95 blijven.

Bestel je meer dan 45 euro (Nederland), dan nemen wij de verzendkosten geheel voor onze rekening.

Bestel je vanuit een andere EU land dan Nederland dan nemen wij vanaf 150 euro de verzendkosten voor onze rekening.

Wij verzenden onze materialen in goede stevige enveloppen en dozen om zo het risico te verkleinen dat er onderweg iets met jouw bestelling gebeurd.

Retour:

Het is tot 7 dagen na ontvangst mogelijk artikelen terug te sturen in geval er gebreken zijn aan de artikelen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Graag ontvangen wij eerst een e-mail met hierin de reden van retour,voordat je de bestelling terug stuurt. 

Stuur de factuur of een uitgeprinte orderbevestiging mee met de terugzending met daarop aangevinkt welke artikelen teruggestuurd zijn en jouw rekeningnummer. Het bedrag van de teruggestuurde artikelen ontvang je binnen 30 dagen terug. Wij verwachten de artikelen terug in orginele staat, zonder gebreken. Als de retourzending niet in goede staat wordt ontvangen, nemen wij deze niet aan en kunnen dan ook geen creditnota hiervoor maken. 
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Craftgarden is ook te vinden bij www.hobbywinkel-info.nl

© 2010 - 2021 Craftgarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel